• Français
    • English
  • Français 
    • Français
    • English
  • Login
Search 
  •   Savoirs UdeS Home
  • Sciences
  • Search
  •   Savoirs UdeS Home
  • Sciences
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All of Savoirs UdeSDomains & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDirectorsThis DomainBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDirectors

My Account

Login

Discover

Author
Bisaillon, Yanick (1)
SubjectBactéries lactiques (1)Biofilm (1)Ferment (1)
Fermentation (1)
Levures (1)... View MorePublication date2018 (1)Types of documentMémoire (1)

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing documents 1-1 of 1

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Analyse de la qualité microbiologique et de la stabilité d'une production industrielle de choucroute

Bisaillon, Yanick (Université de Sherbrooke, 2018)
Le but de ce projet était d’investiguer la variabilité observée dans les fermentations industrielles de choucroute spontanées en comparaison avec celles utilisant un ferment mixte. Le ferment BLAC I utilisé dans cette étude ...

DSpace software [version 5.4 XMLUI], copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
 

 


DSpace software [version 5.4 XMLUI], copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback